Κοπή Laser

  1. Αρχική
  2. Τομέας Μετάλλων
  3. Επεξεργασία Μετάλλου
  4. Κοπή Laser
Κοπή Laser

Στη STEELMAXenergy διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο τμήμα Κοπής Laser εξοπλισμένο με δύο υπερσύγχρονες μονάδες κοπής του γερμανικού οίκου Trumpf , εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλύπτουμε όλες τις προδιαγραφές που απαιτείτε για το προϊόν σας.

 

Το προσωπικό μας αποτελείται από μηχανικούς, σχεδιαστές και χειριστές μηχανών και συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία κοπής laser με την ιδιαίτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη σημασία στη λεπτομέρεια και την άμεση παράδοση των προϊόντων σας.

 

Σας παρέχουμε υποστήριξη στο σχεδιασμό που αφορά στην κοπή μετάλλων με λέιζερ για να κατασκευάσετε κοσμήματα, πινακίδες, επιγραφές, έργα τέχνης, φωτιστικά, σκεύη οικιακής χρήσης, επιχειρηματικά δώρα, και οποιεσδήποτε άλλες ιδέες μπορείτε να φανταστείτε.

 

Παρέχουμε υπεργολαβικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες του χώρου του μετάλλου και σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις στη βιομηχανία - συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, του εξοπλισμού τροφίμων, των ανελκυστήρων, των ειδών συσκευασίας, των βιομηχανικών μηχανημάτων και πολλών άλλων - για την κατασκευή των προϊόντων τους.

 

Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν την κοπή laser για:

  • Σίδερο
  • Ανοξείδωτο
  • Αλουμίνιο
  • Ορείχαλκο
  • Χαλκό
  • Τιτάνιο

 

Ταυτόχρονα με την κοπή μετάλλων με Laser παρέχουμε και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για διαμόρφωση μετάλλων, συγκόλληση, αμμοβολή, γαλβάνισμα & θερμικό ψεκασμό ή αν το επιθυμείτε ολοκληρωμένες μεταλλικές κατασκευές.

 

Στη STEELMAXenergy είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας άμεσα και οικονομικά.

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας καλέστε στο 210 42 20 410 ή στείλτε μας e-mail στο laser@steelmaxenergy.com

 

 

 

 

κοπή laser