Μεταλλοτεχνικές Εργασίες

Η STEELMAXenergy ABEE είναι πρωτοπόρος στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλου όπως κοπή Laser, διαμόρφωση, συγκόλληση, θερμικός ψεκασμός, μεταλλικών κατασκευών και ειδικεύεται σε ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων μεταλλοτεχνικών εργασιών.

 

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλα τα είδη επεξεργασίας και κατασκευής όλων σχεδόν των μετάλλων όπως αλουμίνιο, ατσάλι, χαλκό, ψευδάργυρο, ανοξείδωτο, σίδηρο, zinc κλπ, προσφέροντας λύσεις για όλες τις πιθανές ανάγκες από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι το τελικό προϊόν.

 

Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξή της, η STEELMAXenergy επενδύει σταθερά στην επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών της. Οι εγκαταστάσεις μας με έκταση 3.500 τ.μ. βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, περίπου 7 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

 

Η STEELMAXenergy διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανολογικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μηχανήματα και εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνει.

 

H STEELMAXenergy, είναι πιστοποιημένη με ΙSO 9001 - 2015 και ακολουθεί εξελικτική - ανοδική πορεία και συνεχώς εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται σε νέους τομείς δραστηριοτήτων.