Μεταλλικές Κατασκευές

  1. Αρχική
  2. ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
  3. Μεταλλικές Κατασκευές
Μεταλλικές Κατασκευές

Η STEELMAXenergy αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή ή παραγωγή μεταλλικών προϊόντων παραδίδοντας τελικό προϊόν.

 

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση αρχιτεκτονικών κατασκευών βασιζόμενοι στα δικά σας πρωτότυπα σχέδια ή αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου και το σχεδιασμό.

 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε:

 

Μεταλλικές Πόρτες, Σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Ανοξείδωτα Κάγκελα και Κουπαστές, Στέγαστρα, Σκίαστρα, Μεταλλικές Όψεις κτιρίων, Υδρορροές, Διακοσμητικά Στοιχεία, Έπιπλα και Φωτιστικά.

 

Οι αρχιτεκτονικές κατασκευές μας δένουν αισθητικά στο σπίτι σας, στο γραφείο,  στο ξενοδοχείο, στο εστιατόριο, στο bar, στο yacht και το κρουαζιερόπλιο.

 

Αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή Μεταλλικού Επαγγελματικού Εξοπλισμού για τη βιομηχανία, τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και άλλες επαγγελματικές χρήσεις όπως:

 

Συστήματα Καθαρισμού Έρματος (BWTS), Δεξαμενές, Πατάρια, Ράμπες πρόσβασης, Planar υαλοπινάκων, Βάσεις Μηχανών και ΓεννητριώνΗλεκτρικούς Πίνακες, Ερμάρια εσωτερικού & εξωτερικού χώρου και Ικριώματα συσσωρευτών.

 

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην βιομηχανική υπεργολαβία δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις Μεταλλικών Κατασκευών για επαγγελματίες του κλάδου του σιδήρου - αλουμινίου - ανοξείδωτου - κρυστάλλου κλπ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μπορούμε να βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας, την ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη της κατασκευής, την παροχή σχεδίου στον πελάτη ή και ακόμα με την αποστολή εξειδικευμένου προσωπικού στην επιμέτρηση και εγκατάσταση της κατασκευής.

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας καλέστε στο 210 42 20 410 ή στείλτε μας e-mail στο constructions@steelmaxenegy.com