Ικριώματα Συσσωρευτών

  1. Αρχική
  2. ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  3. Ικριώματα Συσσωρευτών
Ικριώματα Συσσωρευτών

Η μεγάλη γκάμα Ικριωμάτων Συσσωρευτών της STEELMAXenergy ικανοποιεί πλήρως τις συνολικές ανάγκες των τελικών χρηστών σε διαφόρους τομείς όπως των Τηλεπικοινωνιών, της Βιομηχανίας, των Μεταφορών και των Υποδομών.

 

Τα Ικριώματα είναι σχεδιασμένα ώστε να δέχονται κάθε τύπο συσσωρευτή. Για συσσωρευτές ανοικτού ή κλειστού τύπου, μολύβδου ή νικελίου-καδμίου, για κατακόρυφη ή οριζόντια τοποθέτηση, διαθέτουμε λύσεις για μεγάλη εξοικονόμηση χώρου προσαρμοσμένες για την πλειοψηφία των κατασκευαστών και για όλους τους τύπους συσσωρευτών όπως VRLA, FRONT TERMINAL, PzS, OPzS, OPzV, RES, NiCd, LiFe κλπ.

 

Τα Ικριώματα Συσσωρευτών της STEELMAXenergy έχουν σχεδιαστεί για αντισεισμική χρήση, είναι ισχυρά και εύχρηστα, ανθεκτικά στα οξέα και όλα τα εξαρτήματα είναι πλαστικοποιημένα με ειδικό περίβλημα. Τα ικριώματα είναι κατασκευασμένα με αρθρωτά εξαρτήματα και η συναρμολόγησή ή η τροποποίησή τους τους είναι εξαιρετικά απλή.

 

Όλα τα Ικριώματα Συσσωρευτών της STEELMAXenergy καθώς και κάθε εξάρτημά τους κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας. Ελέγχοντας την ποιότητα από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική συναρμολόγηση, εξασφαλίζεται πλήρως η ποιότητα κατασκευής.