Υβριδικό Σύστημα Παραγωγής Ενέργειας (HΕS)

Υβριδικό Σύστημα Παραγωγής Ενέργειας (HΕS)

Το καινοτόμο υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας (HES – Hybrid Energy System) της STEELMAXenergy, κατασκευάζεται για να παρέχει πράσινη ενέργεια σε υποδομές που είναι κατασκευασμένες σε περιοχές που δεν είναι οικονομικά βιώσιμη  ή δυνατή η σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο. Παραδείγματα αποτελούν οι απομονωμένες κατοικίες, οι τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις, οι στρατιωτικές μονάδες, οι ηλεκτρικοί φάροι, ο φωτισμός σήμανσης των αυτοκινητοδρόμων, η άντληση νερού και τα συστήματα αφαλάτωσης.

 

Είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τις κεφαλαιουχικές δαπάνες (CAPEX) και να ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα (OPEX), ενώ ταυτόχρονα να αποτελεί την πιο καθαρή, έξυπνη και χαμηλού κόστους πηγή τροφοδοσίας ενέργειας. Περιλαμβάνει την αρμονικά συνδυασμένη λειτουργία Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους, Φωτοβολταϊκών πάνελ, Ανεμογεννήτριας , Ρυθμιστών φόρτισης, Συστοιχίας συσσωρευτών, Μετατροπέων, Συστήματος έξυπνης διαχείρισης, τοποθετημένα σε μια plug & play καμπίνα.

 

Συγχρόνως η STEELMAXenergy διαθέτει, Φωτοβολταϊκά πάνελ, Ρυθμιστές Φόρτισης, Μετατροπείς DC/AC αυτόνομων και διασυνδεδεμένων συστημάτων, σχεδιασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές από κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές:

 

EAST GROUP Co.

Ltd SIEL SpA

DPC Co., Ltd

VICTRON SA

 

Η STEELMAXenergy προτείνει επίσης, εξειδικευμένες λύσεις για την παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας για:

 

  • Off - Grid Αυτόνομα Συστήματα
  • On - Grid Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Net Metering για οικιακή και βιομηχανική χρήση