Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

 

 

Η STEELMAXenergy προσφέρει μία πλούσια γκάμα σε Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη από 3 έως 3000kVA, κύριας ή εφεδρικής λειτουργίας, ανοικτού ηχομονομένου και τροχήλατου τύπου, πετρελαίου ή εναλλακτικών πηγών ενέργειας (φυσικό αέριο – βιοαέριο) εξασφαλίζοντας την εγγυημένη και απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού και των εφαρμογών του χρήστη έναντι όλων των διακοπών του δικτύου ηλεκτροδότησης.

 

Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί προκειμένου να είναι ασφαλή, φιλικά προς το περιβάλλον, εύκολα στην εγκατάσταση και οικονομικά για το χρήστη.

 

Η τεράστια εμπειρία όλων των εργαζομένων στο τμήμα Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση, ενώ μέσω των εξουσιοδοτημένων επίσημων αντιπροσώπων μας και των υπεργολάβων – στην Ελλάδα λειτουργούν ένδεκα (11) πλήρως εξοπλισμένα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης – εγγυόμαστε τη διασφάλιση της συνεχούς και αποτελεσματικής λειτουργίας του συγκροτήματος ηλεκτροπαραγωγής σας.

 

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα στα Βαλκάνια και στην Κύπρο τους παρακάτω κατασκευαστές:

 

ELCOS S.r.l.

FMT GROUP

 

Αν επιθυμείτε μία αναλυτική αναζήτηση με βάση τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, την ΙΣΧΥ και τον ΤΥΠΟ του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους, παρακαλώ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: “STEELMAXenergy Gen-Set Finder”.
 

Apps Gen-Set Finder