Σύντομο Ιστορικό

  1. Αρχική
  2. ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  3. Σύντομο Ιστορικό
Σύντομο Ιστορικό

Η STEELMAXenergy A.B.E.E. αποτελεί την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρίας STEELMAX A.B.E.E. και αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη Ελληνική εταιρία, με δυναμικές και πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς:

 

  • Επεξεργασία Μετάλλων
  • Μεταλλικές Κατασκευές
  • Κατασκευή Ηλεκτρικών Πινάκων

 

Με ευέλικτη οργάνωση, μοντέρνα διοίκηση, απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, η STEELMAXenergy επεκτείνεται συνεχώς και πρωτοστατεί στις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου της.

 

Η STEELMAXenergy πιστοποιημένη κατά: ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015 &  45001 : 2018, ακολουθεί εξελικτική ανοδική πορεία και συνεχώς εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Ο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμός των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, η διασφάλιση ποιότητας, η πλήρης μηχανογράφηση όλων των υπηρεσιών και η άρτια οργάνωσή της εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και παρεχομένων υπηρεσιών της εταιρίας, κατατάσσοντας την σε μία από τις σημαντικότερες μονάδες του κλάδου της στην Ελλάδα.

 

Συγχρόνως η τολμηρή τιμολογιακή της πολιτική κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της προσιτά χτίζοντας συνεχώς νέες σχέσεις συνεργασίας.

 

Θέτοντας σαν στόχο την υλοποίηση ολοκληρωμένων και συνθέτων έργων στον ευρύτερο χώρο των Μεταλλικών Κατασκευών και της Ενέργειας, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα, ευελπιστούμε στην καθιέρωση της STEELMAXenergy σε έναν από τους σημαντικότερους Business Integrators στην Ελλάδα. Με σαφή φιλοσοφία και στρατηγικό προσανατολισμό η STEELMAXenergy υλοποεί καθημερινά το στόχο της να αποτελεί τον πλέον ευέλικτο και αποτελεσματικό συνεργάτη.

 

Η STEELMAXenergy ανταποκρίνεται δυναμικά στις προκλήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, διευρύνοντας συγχρόνως την παρουσία της στη Βαλκανική Αγορά καθώς και στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο.

 

 

Review