Νέα

Home / Νέα


Νέα


Γενικό Χημείο Του Κράτους – Απρίλιος 2017

09 Απρ 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Προμήθεια EAST UPS On Line με ισχύ 3KVA και 6KVA

Apps

Τον Απρίλιο του 2017, η STEELMAXenergy, επιβεβαίωσε τη δυναμική της είσοδο στην αγορά UPS χαμηλής ισχύος καθώς ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαδικασία υποβολής προσφορών και επιλέχθηκε να προμηθεύσει το Γενικό Χημείο του Κράτους με UPS EAST On Line με ισχύ 3KVA και 6KVA.
251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας – Απρίλιος 2017

09 Απρ 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Αντικατάσταση 198 τεμαχίων μπαταριών, VRLA, 12V / 100Ah στο UPS SIEL SAFE POWER EVO 250KVA / 200KW του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας

Apps

Στο πλαίσιο μιας διαδικασίας υποβολής προσφορών, η εταιρία μας προμήθευσε και αντικατέστησε 198 τεμάχια μπαταριών VRLA, 12V / 100Ah στο UPS SIEL SAFE POWER EVO 250kVA / 200kW του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Λόγω της κρισιμότητας των φορτίων και της αυστηρής τήρησης όλων των τεχνικών προδιαγραφών, η αντικατάσταση πραγματοποιήθηκε χωρίς διακοπή ή παρέμβαση στη λειτουργία του νοσοκομείου.
251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας – Απρίλιος 2017

08 Απρ 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Αποκατάσταση (επισκευή) του UGE MGE 120kVA UPS που υποστηρίζει τη λειτουργία των χειρουργικών επεμβάσεων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Apps

Η STEELMAXenergy προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση (επισκευή) του UGE MGE 120KVA UPS που υποστηρίζει τη λειτουργία των χειρουργικών επεμβάσεων του του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Κατά την επιθεώρηση / συντήρηση, εντοπίστηκε η ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών του UPS. Εξήντα τέσσερεις (64) μπαταρίες AGM VRLA 12V / 100Ah αντικαταστάθηκαν χωρίς διακοπή στην τροφοδοσία των φορτίων που υποστηρίζονται από το UPS.
Όμιλος Εταιριών Cosmote – Απρίλιος 2017

08 Απρ 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Νέα τριετής σύμβαση για τη διαχείριση των ανταλλακτικών συστήματος ανορθωτών BRAGA MORO (SPMS)
Apps

Η STEELMAXenergy αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαδικασία υποβολής προσφορών του Ομίλου COSMOTE υπέγραψε νέα τριετή σύμβαση για τη διαχείριση των ανταλλακτικών των συστημάτων ανορθωτή της Ιταλικής Εταιρείας BRAGA MORO(δομοστοιχεία ανορθωτή 10 – 30 & 50Α, ελεγκτές, ηλεκτρομαγνητικά συστήματα, ηλεκτρονικές απολήξεις, PCB επικοινωνίας κλπ.) που βρίσκονται στην κατοχή τόσο της COSMOTE όσο και του ΟΤΕ. Η STEELMAXenergy εκπροσωπεί την Ιταλική Εταιρεία BRAGA MORO στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Apps

Apps
KSTAR UPS Group – Φεβρουάριος 2017

08 Φεβ 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Συνεργασία της STEELMAXenergy με τον Όμιλο KSTAR.

Apps

Η STEELMAXenergy υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Όμιλο KSTAR UPS.

Η KSTAR, εκτός από το πλήρες φάσμα προϊόντων υποδομής που σχετίζονται με τα κέντρα δεδομένων, όπως τα UPS, τα κλιματιστικά ακριβείας, τη διανομή ενέργειας, τις μπαταρίες και το σύστημα διαχείρισης περιβαλλοντικών συνθηκών, παρέχει επίσης καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα που σχετίζονται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως φωτοβολταϊκούς μετατροπείς, Φωτοβολταϊκά πλαίσια PV Array, σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα κλπ.

Με την συνεργασία με την KSTAR, η STEELMAXenergy διαθέτει την πλέον πλήρη γκάμα προϊόντων αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS).
Πολεμική Αεροπορία – 2ο ΚΕΠ – Ιανουάριος 2017

08 Ιαν 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS)

Apps

Η STEELMAXenergy ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) που υποστηρίζει την αδιάκοπη λειτουργία του Κέντρου στην Πάρνηθα. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα UPS της EAST GROUP CO LTD με ισχύ 400KVA / 360KW και 50 μπαταρίες VRLA 12V / 270Ah σε ειδικό αντισειμικό βάθρο (rack). Κατά την υλοποίηση του έργου, εγκαταστάθηκαν επίσης, νέο σύστημα εισόδου – εξόδου, σύστημα bypass και νέος Γενικός Πίνακας, ο οποίος σχεδιάστηκε, διαστασιοποιήθηκε και κατασκευάστηκε από τη STEELMAXenergy.

Η διαδικασία αντικατάστασης του UPS και των συσσωρευτών πραγματοποιήθηκε χωρίς διακοπή ή παρεμβολή στη λειτουργία της μονάδας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του Πελάτη και λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη φύση των φορτίων που τροφοσοτούνται από το σύστημα αδιάλειπτης τροφοδοσίας. Στη διάρκεια της εγκατάστασης χεησιμοποιήθηκε ένα UPS με ισχύ 200KVA σε παράλληλη σύνδεση, από το απόθεμα UPS που STEELMAXenergy διαθέτει προς ενοικίαση.

Apps
Όμιλος Εταιρειών Cosmote – Ιανουάριος 2017

08 Ιαν 2017 /
By admin /
Leave a Comment /

COSMOTE- Προμήθεια Αναταλλακτικών για μονάδες γεννητριών
Apps

Η STEELMAXenergy ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαδικασία υποβολής προσφορών του Ομίλου COSMOTE και επελέγη για την προμήθεια ανταλλακτικών για Μονάδες Γεννητριών εγκατεστημένες σε Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα Ομίλου και σταθμούς βάσης. Η προμήθεια είναι διάρκειας 2 ετών και θα υλοποιηθεί σε δύο μερικές παραδόσεις. Η προμήθεια περιλαμβάνει φίλτρα αέρα, φίλτρα λαδιού, προθέρμανση νερού, εξαρτήματα, αεραγωγούς, ηλεκτρικές αντιστάσεις, ανταλλακτικά αυτοματισμού, ελεγκτές κλπ. Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη μερική παράδοση.
Γενικό Νοσοσκομείο “Οι Άγιοι Ανάργυροι” – Δεκέμβριος 2016

09 Δεκ 2016 /
By admin /
Leave a Comment /

Προμήθεια και εγκατάσταση 198 συσσωρευτών 12V / 100Ah

Apps

Στο πλαίσιο διαδικασίας διαγωνισμού, η STEELMAXenergy προμήθευσε και αντικατέστησε 198 συσσωρευτές 12V / 100Ah από την εταιρεία EXIDE στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι”. Λόγω της κρισιμότητας των τροφοδοτούμενων φορτίων και τηρώντας αυστηρά όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, η αντικατάσταση πραγματοποιήθηκε χωρίς διακοπή ή παρέμβαση στη λειτουργία του νοσοκομείου.
1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής – Δεκέμβριος 2016

09 Δεκ 2016 /
By admin /
Leave a Comment /

Προμήθεια UPS EAST On Line, 1pH / 1pH, 1KVA και 2KVA

Η STEELMAXenergy κέρδισε τη διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προσφορών και με επιτυχία παρείχε τα συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας UPS EAST On Line χαμηλής ισχύος 1KVA και 2KVA στην Μονάδα Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Αυτή η προμήθεια μαζί με άλλες, αποδεικνύει τη θέση της εταιρείας μας στην αγορά συστημάτων αδιάλειπτης τροφοδοσίας χαμηλής ισχύος.
Γενικό Νοσοκομείο Χίου – Δεκέμβριος 2016

09 Δεκ 2016 /
By admin /
Leave a Comment /

Έλεγχος, επισκευή και συντήρηση στο παράλληλο σύστημα UPS SIEL 2x40KVA 3pH / 1pH

Apps

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης και της επιθεώρησης λειτουργίας σε παράλληλο σύστημα UPS SIEL 2x40KVA 3pH / 1pH εγκατεστημένο στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, η STEELMAXenergy επισκεύασε χωρίς διακοπή μια δυσλειτουργία που εντοπίστηκε στις ηλεκτρονικές πλακέτες του UPS.